El bloc

El bloc neix al juny de l'any 2011 amb la missió de fomentar un nou model d'atenció sanitària que complementi a l'acte mèdic tradicional, facilitant que les famílies siguin corresponsables de la seva salut.  
Tenim compromís de transparència, de forma que totes les opinions seran admitides mentre es formulin des del respecte en les formes i vers les persones. Igualment ens comprometem a proporcionar informació fiable i veraç, i si és possible útil, interessant i nova, seguint els principis HONcode (Health On the Net) com es manifesta a la pàgina web  http://www.hospitaldenens.com/
Tant els professionals com els usuaris hem de ser respetuosos especialment amb els menors i les seves dades personals, igualment s'ha de respectar la confidencialitat de les històries clíniques.  
El to de la conversa serà cordial i proper, de "tú a tú", afavorint la conversa hosritzontal i el diàleg.
Ens agradaria que ens féssiu molts comentaris i aportacions. Per evitar "trolls", spams i comentaris inapropiats, serà necessari identificar-se. 
Tenim la idea de fer un espai dinàmic, de forma que anirem configurant algunes seccions fixes en les que el principal tema serà la salut infantil, que és el tema que més coneixem, especialment aspectes preventius. No obstant incloirem si s'escau informacions sobre l'hospital i sobre altres activitats (lúdiques, etc) relacionades amb la infància que puguin ser d'interès.

2 comentaris:

 1. Com em puc susbcriure a les actualitzacions del vostre blog?
  Gràcies

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia,
   Hem habilitat a la columna lateral les possibilitats de subscripció tant mitjançant rss com per e-mail. Esperem que et serveixin i gràcies per passar-te per la nostra pàgina.
   Salutacions

   Elimina

Gràcies pels teus comentaris!